Sommerferie '07 til USA

I sommeren 2007 var vi i USA på sommerferie i 3 uger for at besøge Mathias. Vi boede hos Betsy og Doug i deres hus der lå omkring 2 km fra der hvor Mathias boede i udkanten af byen Madison. Betsy var Mathias' counselor hvilket betød at det var hende fra Rotary der havde ansvaret for at han havde det godt i familierne. Deres hus var ligesom alt andet i USA rigtig stort så vi fik vores egne værelser at sove i.

Planen med rejsen var at se Mathias lokalområde - hans skole, familier osv. Derefter var planen at køre afsted i vores lejede Ford Egde mod Washington D.C., dernæst New York, Niagra Falls for via Michigan hvor vi havde en overnatning hos Mathias' værtsmormor at køre hjem til Betsy og Doug igen. Dér havde vi ca. 3 dage hvorefter vi kørte til Chicago. Efter Chicago kørte vi tilbage til Betsy og Doug, var det endnu 5 dage hvorefter vi fløj hjem igen. Mathias kom hjem ca. en uge efter os.

Her på siden kan du se alle billederne derfra. De er delt ind i 8 kategorier. En kategori fra Madison, en fra Washington, en fra New York, en fra Niagra Falls, en fra Michigan, en fra Madison, en fra Chicago og til sidst en fra Madison igen.

God fornøjelse!

Ankomst og dagene i Wisconsin
TIL TOP


Washinton D.CNew YorkTIL TOP


Niagara FallsTIL TOP


Michigan


TIL TOP


Tilbage i Madison hos Betsy og Doug igen


TIL TOP


Chicago


TIL TOP


Hjemme hos Betsy og Doug samt hjemrejse


TIL TOP

TILBAGE